Kanserli Oğlunu Öldüren Babanın Cezası Belli Oldu!

“Korumak İçin Aldığım Silah Meğer Oğlumu Öldürmek İçinmiş”
Hakimin olayda kullanan silahı nereden temin ettin sorusunu yanıtlayan baba Biricik, “Silahı 14 yıl önce bir arkadaşımdan kendimi korumak için aldım. Ama maalesef kendimi korumak için aldığım silahı meğer oğlumu öldürmek için almışım. Ben oğlumu kurtaramadım hakim bey siz beni kurtarın” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
Oğlunun hastalığı süresince yaşadıklarını anlatan baba Salim Bircik, “Oğlum için İstanbul’daki tüm mal varlığımı satıp ilk önce İzmir’e götürdüm. 7 ay kaldık ve oradaki ameliyatından sonra oğlumun durumu iyiyi gittiği için daha sonra İzmit’e döndük. Ancak bir süre sonra oğlumun durumu yeniden kötüye gitti. Biz de Umuttepe Tıp Fakültesi’ne gittik. Burada doktorlar bize oğlumun 2 aylık ömrü kaldığını, kemoterapi alması gerektiğini ve hastanede yatması gerektiğini söyledi. Ancak oğlum tedaviyi kabul etmedi. Biz eve gitmek isteyince doktorlar, ‘Hastanede tedavi görmez ise 3 gün yaşar yaşamaz’ dediler. Ancak oğlum istemeyince eve döndük” diye konuştu.
Daha sonraki süreçte oğlunun hastalığının giderek ağırlaştığını dile getiren baba Biricik, “Oğlum bize, ‘Beni Amerika’ya götürün tedavi ettirin beni’ diyordu. Ancak doktorlar tüm ilaçların denendiğini, oğlumun hastanede tedavi görmesi gerektiğini söylediler. Ancak hastanede tedavi olmak istemedi. Oğlum için elimizden geleni yaptık. Ancak acı çekmesi karşısında çaresiz kaldım ve oğlumu öldürdüm. Önce Allah’tan sonra adaletten affımı diliyorum, pişmanım” şeklinde konuştu.

Bilgi: Klavye yön tuşlarını kullanarak galeri resimleri arasında geçiş yapabilirsiniz.