2016 Yaz kombinleri

  • 18 Mayıs 2016
2016 Yaz kombinleri

Baharın vitrinlerde de yerin alması ile artık 2016 yaz kombinleri için hazırlıklarımızı yapmış durumdayız. Capcanlı sezonun renklerini gözlemlediğimiz şu sıralar kışlıklar tamamen kalkmış durumda. Podyumlarda sunulan kreaksiyonlar da tıpkı bahar gibi rengarenk, cıvıl cıvıl, göz alıcı ve şıklığımızı konuşturacak parçalarla dolup taşmakta.
Bu sezon dikkatleri üzerimize çekeceğimiz birbirinden şık kıyafet modelleri bizleri beklemekte. Pijama elbiselerden boxy ceketlere bold takımlardan keten takımlara kadar bu sezon her senenin moda esintisi bulunmakta. Hem sadelikten vazgeçemeyenlerin hem de rengarenk hareketli kesimlerle tasarlanmış moda severlerin sezonu bu dönem diyebiliriz.
Genellikle her canlı renk ile siyahın buluştuğu kombin önerilerini gözlemlemekteyken pastel renkli, deri detaylı delikli ve asimetrik kesimli bir çok elbise modeli de gözlerden kaçmamakta. Özellikle kombinler arasında yer alan sırf siyah yırtmaçlı, kesikler, dantel yönleri ve örümcek ağı gibi detaylandırmalara sahip olan elbise modelleri ise bu sezon kesinlikle çok tercih edilecek olan şık parçalardan… Yaz kombinlerinde bir diğer akım ise 70′ ler moda esintisi olmakta. Kış kombinlerinde de olduğu gibi bu sezonda püskül ve süet detaylı kıyafetler bizlerle. En şık olan kombinlerinizde çantalarda, etek uçlarında veya pelerininiz de püskül ve süet detaylara yer verebilirsiniz.
Renk tonlaması olarak askeri yeşiller, bej ve soluk griler olduğu gibi turuncu, pudra renk tonları, parlak mor ve mavi, vişne çürüğü, limon sarısı gibi canlı renkleri de görebilmemiz mümkün. Maxi elbise ve etekler için en güzel renk ve desen yapısına Mark Jacobs’ un Valentino koleksiyonunu örnek verebiliriz.
Sadece 70’lerden gelen püsküller değil volanlı elbiseler, fırfır detaylar, büyük fiyonklu elbiseler, derin V’ li elbiseler, tığ işi elbiseler, oxford gömlekler son derece popüler olup vitrinlerde yerini almakta. stylekadin.com ile tarzınızı yansıtabilir, stilinize uygun en yeni en moda fikirler edinebilirsiniz. Saç modasından ev dekorasyonuna her alanda sizlere ışık tutan kadın portalı en yeni birbirinden göz alıcı sezonun trendleri ile sizleri buluşturmakta…