2016 erkek saç modelleri

2016 erkek saç modelleri

Bu yılda genelde kısa saçlarla karşılaşmaktayız. Özellikle David Beckham modeli ile çok karşılaşmaktayız. Saç denilince bu ünlü isim her zaman ilk akla gelen isimler arasında olmuştur. Onu her sezon farklı saç modelleriyle görmekteyiz.  Genelde yanları kısa ve üst kısımları uzun olan modellerle karşılaşmaktayız.  Önemli olan kendinize uygun olan ve sizi gerçekten yansıtacak ve size yakışacak olan saç modelini seçmelisiniz.  Farklı modellerin yer aldığı 2015 erkek saç kesim modelleri ile tarzınızda değişiklik de yapabilirsiniz.
Ülkemizde genellikle saç modellerini ünlü kişilerin kesim tarzı modelleri tercih edilmeye başlandı. Bazı kuaförler güncel saç kesimlerini takip edip kişilerin istediği tarzda kesmektedirler. Erkek saçı mutlaka kesilmelidir. Yani saç iyi kesilmedikçe ne kullanılırsa kullanılsın olmaz. Bu yüzdendir uzman bir kuaförden yardım almalısınız. Herkesin yüzü farklı, çene yapısı farklı yani herkese her saç modeli olmaz. Yani yüz tipine de uygun saç kesimi yapılmalıdır. Saçın yapısı inceliği, kalınlığı, rengi çok faklı olduğu için mutlaka saça uygun bir ürün kullanılması gerekmektedir. Önemli olan tarzlarını doğru şekilde benimsemeli ve kafa yapılarına dikkat etmeleri gerekmektedir.

Kimi erkekte uzun saç güzel dururken, kimisinde kısa saç daha daha güzel duracaktır. Uzun saçlarda her zaman daha çok model yapabileceğinizi unutmayın. Uzun saçlı bir modele sahipseniz örgülü, enseden sırta doğru salınmış modelleri tercih edebilirsiniz. Kısa saça sahipseniz bakımı ve şeklini vermek her zaman daha kolay olacaktır.