2016 Bikini Modası

2016 Bikini Modası

Yaz trendini şimdiden takip etmek gerekiyor. Yılın bikini modellerini incelediğimizde heçen yıl ile bu yıl arasında renk trendi olarak bir fark göremiyoruz. Ancak bikini modelleri kesim olarak tamamen farklı. Çiçek desenler, mat mor ve yeşil, siyah beyaz çizgili modeller yine var. Ancak kesim hipster tarzında. Bikini üstünüz geniş üçgen destekli modeller olarak dikkat çekiyor.

Fiziğinize güveniyorsanız bu bikiniler tam size göre!

Kendinize güveniyor, bikini ile rahat ediyorsanız bu modeller gerçekten bu sene fiziğine güvenen kadınlar için tasarlanmışa benziyor. Kesinlikle kusur kapatan detaylara sahip değiller. Trend hipster olsa bile derin kesimli bacak dekoltesi ile hipsterın sadece adı var, kendisi yok diyoruz.

Sizin en favori bikini modeliniz hangisi?

Tercih ettiğiniz bikini modeli beden özeliklerinize göre rahat kullanabildiğiniz modeller olmalıdır. Göbek, göğüs, basen sorunları için her zaman alternatif modeller ve kurtarıcı detaylarla siz de sahilde şık bir şekilde güneşlenebilirsiniz!

Trend olun, bikininizi seçin!

Renk iddiasından ziyade bikini modelinde iddialı olmanız yeterli, çünkü bu yıl bikinilerle birlikte sandalet seçimi, plasj aksesuarları da çok fazla popüler!

Fiziğine güvenen hanımlar, 2016 plaj modasında dikkat çeken parçalara sahip olmak için şimdiden ünlü markaların kreasyonlarını takip etmeye başlamalısınız. İnternet indirim kampanyaları ile orjinal parçalara sahip olabilirsiniz.