Eski CHP Genel Başkanı ve CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın tedavisi Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi’nde sürüyor. Ankara Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Erkan İbiş dün yaptığı açıklamada, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğünü ve bulguların iyi yönde olduğunu söyledi. Baykal’ın hastaneye kaldırılmasının ardından Antalya’dan Ankara’ya gelen Baykal’ın eşi Olcay Baykal ilk kez konuştu. Posta Gazetesi yazarı Candaş Tolga Işık, Olcay Baykal ile yaptığı konuşmayı şöyle aktardı:

Deniz Bey fenalaşınca koruma polisini aramış. Koruma polisi geldiğinde durumun ciddiyetini fark edip hemen ambulans çağırmış. Hastaneye kaldırmışlar. O sırada Olcay Hanım’ın haberi olmuş ve hemen Ankara’ya gelmiş.

Deniz Bey’in şu anki durumunu şöyle anlattı Olcay Hanım: “Doktorlar iyiye gittiğini söylüyorlar ama hâlâ risk varmış. O yüzden bekliyoruz” dedi Olcay Hanım.

ERDOĞAN BAŞUCUNDA DUA ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Baykal’ın hastaneye kaldırıldığı günden beri tedavi sürecini yakından takip edip, bizzat ilgilendiği, hatta ziyaret edip, başucunda dua okuduğu söyleniyor. Olcay Hanım, “Cumhurbaşkanı çok ilgilendi. Başbakan da öyle. İkisi de geldiler. Yakından takip ediyorlar. Her gün iki üç bakan geliyor hastaneye ziyarete, sağ olsunlar” dedi. Olcay Hanım.