2017 kış gelin ayakkabı modelleri

2017 kış gelin ayakkabı modelleri

Kış gelinleri için ayakkabı modelleri

Yazın sıcağında değil de kışın beyazlar içinde bir düğün yapmak istiyorsanız sizin de bazı aksesuarlarla gelinliğinizi tamamlamanız gerekmektedir. Özellikle ayakkabınız oldukça dikkat çekici bir aksesuar olduğundan özenle seçmeniz gerekmektedir. Yaz ayakkabılarına göre biraz daha kısıtlı modele sahip olsa da eğer farklılık yaratmaktan korkmuyorsanız çekinmenize gerekecek bir durum çıkmayacaktır. Bunun için siz de kış gelinleri için ayakkabı modellerini incelemelisiniz.

Kış düğünlerinde hangi ayakkabıları tercih etmelisiniz?

  • Birbirinden farklı botlar ile gelinliğinizi tamamlayabilir ve düğününüz boyunca rahat bir şekilde dans edebilir, eğlenebilirsiniz.
  • Dize kadar çıkabilen vintage tarzı veya dantelli botlar da gelin adaylarının tercih edebileceği seçenekler arasında yer almaktadır. Özellikle uzun boylu gelinlerin tercih edebileceği bu modeller oldukça rahat modeller olmaktadır.
  • Kısa botlar giyilebilen diğer kış gelin ayakkabıları arasında yer almaktadır. Özellikle topuklu kısa botlar çok şık bir görünüme sahip olup sizi sıcak tutacak modellerdendir.
  • Eğer ayakkabılarınızda beyaz tercih edecekseniz gelinliğinizi götürmenizde fayda bulunmaktadır. Beyaz tonlarının uyuşması açısından bu detay oldukça önemlidir.

Düğününüzde büyüleyici bir görünüme sahip olun

Kışın hem ayaklarınız üşümesin ayakkabılarınız batmasın istiyor hem de şık bir görünüme sahip olmak istiyorsanız dışarda giyeceğiniz yağmur çizmeleriyle günümüzün modasına ayak uydurabilir, aynı zamanda mekan değişikliğiniz ile birlikte rugan her mevsim giyilebilen topuklu ayakkabılarınızı tekrar giyebilirsiniz. Böylelikle 2017 kış gelin ayakkabı modelleri ile hem siz rahat edeceksiniz hem de oldukça mükemmel bir görünüm sağlayacaksınız.