2016 Makyaj trendleri

2016 Makyaj trendleri

Göz makyajı için eyeliner mi yoksa kalem mi?

Bu yılın en popüler makyaj trendleri arasında eyeliner kullanmak ilk sırada. Göz makyajında sadeliğe önem veren hanımların yılın trendine uygun makyaj yapıyor olması önemli bir alternatiftir. Çünkü modern görünmek için modern makyaj tekniklerini bilmek ve uygulamak gerekir. Yılın trendi ise kesinlikle eyeliner. Kalem bu yıl çok fazle tercih edilmiyor, göz içine kalem çekme uygulaması asla tercih edilmiyor.

Göz makyajında bu yılın en çok uygulanan yöntemi, özellikle yaşlı göz çevresi için pudra uygulamasıdır. Göz kapağınızın üzerine fondoten veya pudra uygulayarak üzerine eyeliner çekerseniz çok daha genç ve bakımlı görünebilirsiniz.

Makyaj neden yapılır?

Daha genç ve daha güzel görünmek için makyja yaparsınız, peki bu amaçları unutursak ne olur? Çirkinleşir ve yaşlı görünürüz. Eğer yaşlı görünmenize neden olacak makyaj hataları yapmak istemiyorsanız genç görünmek için göz makyajının önemli olduğunu fark etmelisiniz.

Göz çevresini doğru açıcılarla açmak, koyu renk göz çevresine sahip kişiler tarafından önemlidir. Bunun dışında eyeliner kullandığınızda rimel kullanmanız gerektiğini de unutmamalısınız.

Kirpikleriniz göz makyajınızın en önemli kısmıdır, dolgunlaştırıcı rimeller sayesinde çok daha manalı gözlere sahip olabilirsiniz.