2016 haşema modelleri

2016 haşema modelleri

Tesettür haşema

Gündelik hayatınızdaki streslerden kurtulmak ve biraz kafa dinlemek için kısa bir tatil bile kişilere çok iyi gelmektedir. Ancak özellikle tesettürlü bayanlar için plajda giyilen mayo ve bikiniler kafalarında bir engel oluşturmaktadır. Bunun için sizlere uygun tasarlanan tesettür haşema ile siz de gönlünüzce denize girebilir ve böylece istediğiniz tatili yapabilirsiniz.

Denize girmekten çekinmeyeceksiniz

Muhafazakar kurallara uygun şekilde tasarlanmış şık veya spor haşema modelleri ile siz de gönül rahatlığı ile tatilinizi yapabilir ve denize veya havuza tesettür giyiminizden ödün vermeden girebilirsiniz. Uzun tayt, mayo ile birlikte tasarlanan iç çamaşırı, kalça bölümlerinizi de kapatan ve böylelikle suyla ıslandığınızda hatlarınızı belli etmeyen üzerinize göre bir üst ve değişik şekillerde bağlanabilen başörtüsünden oluşan haşemalar sizin ilginizi çekecek şekilde tasarlanmıştır. Pek çok farklı renk ve modelde seçeneklere sahip haşemalar her bütçe ve zevke uygun olarak mevcuttur.

Haşema alırken dikkat edebilecekleriniz:

  • Kaliteli bir haşema almanız sizin yararınıza olacaktır. Kalitesiz bir kumaşa sahip haşema aldığınız takdirde denizden çıktığınızda haşema üzerinize yapışacak ve istemediğiniz, üzerinize yapışan bir görüntü yaratacaksınız.
  • Haşema alırken haşema model ve kumaşının çabuk kuruyup kurumadığına da dikkat etmelisiniz.
  • Kilo açısından fazlalıklara sahipseniz tercih edebileceğiniz daha koyu renkler daha zayıf görünmenizi sağlayacaktır.
  • Siz de bütçenize ve bedeninize en uygun 2016 haşema modellerinden kendi zevkinize uygun olanını seçebilirsiniz.