2016 gelinleri için iç çamaşırı modelleri

2016 gelinleri için iç çamaşırı modelleri

Gelinlik iç çamaşırı modelleri

Düğün günleri hiç şüphesiz gelinler ve damatlar için çok önemlidir. Gelinler için gelinlik seçmek gelinlik aksesuarları seçmek ne kadar önemliyse gelinliğin içinden giyecekleri iç çamaşırı seçimi de o kadar önemli olmalıdır. Çünkü hayatının aşkıyla ilk gecesinde her gelin diğer günlerin aksine daha seksi görünmek ister. Gelinlik altından giyilecek çamaşırları seçmeden önce gelinlik modelinize göre bir çamaşır seçmeniz gerektiğini unutmayın. Yoksa gelinliğin altından giydiğiniz çamaşırlar sizi rahatsız edebilir. Sizde gelinlik iç çamaşırı modelleri ile en mutlu gününüzde hem rahat hem de istediğiniz gibi olun.

Dantelli modeller

Gelinlikler için kullanılacak iç çamaşırı modelleri değişse de birçok iç çamaşırında genellikle dantelli iç çamaşırları kullanılır. Balık model gelinliklerde dantel modeline göre iç çamaşırının danteli de seçilebilir. Özellikle sütyen seçiminde çok dikkatli olunmalıdır.

Straplez modeller ve jartiyer

Birçok gelinlik modelinin üst kısmı straplezdir. Straplez olmasa da gelinler gelinliklerinin içinden sütyen askısı görünmesin isterler. Derin dekoltelere de uygun olan straplez modeller gelinlerin en çok tercih ettikleri iç çamaşır modelleri arasında yer alır. Son yılların en moda gelinlik iç çamaşır modeli ise jartiyer iç çamaşır modeli olarak karşımıza çıkar. Beyaz dantellerle süslenmiş olan jartiyerler gelinlik çıktığında da gelinlerin istedikleri gibi bir görünüme sahip olmalarını sağlar. Sizde doğru gelinlik çamaşırı tercihleri ile istediğiniz şıklığı yakalayın.