2015-2016 Sonbahar/Kış Modası

2015-2016 Sonbahar/Kış Modası

2015-2016 Sonbahar/Kış Modasında Öne Çıkanlar

Sonbahar-Kış sezonunda 70’ler ve 80’ler etkisi görüldüğü gibi geometrik desenler ve toprak tonları da ön plana çıkıyor. Olabildiğince özgür figürlerin kullanıldığı bu sezonda bol kesimlerden iddialı parçalara kadar birçok örneğe rastlamak mümkün.

Kısa Elbiseler

60’lı yılların etkisini gösterdiği kısa elbiseler ve uzun çizmeler bu sezonun hit parçalarından. Aynı zamanda transparan parçalar da oldukça çok.

kısa elbise trendi

Kaz Ayağı Deseni

Siyah ve beyaz kaz ayağı desenlerine şimdilerde farklı renklerde yer alan kaz ayağı desenleri de vitrinlerde yerini almaya başladı. Senelerdir kullanılan bu desenlerde farkı yaratmak kolay olduğu gibi kullanımı da biraz riskli. Doğru kombinlerle ilgi çekici hale getirebilirsiniz.

kaz ayağı deseni

Kürk

2015-2016 sezonunda da kürk kullanımları oldukça yaygın. Daha çok yakalarda görülen kürkler herkesin dolabında yer alabilecek parçalar arasında.

kürk modası

Kadife

Kadife kumaşlara bu sezonda da ilgi büyük. Özellikle uzun gece elbiseleri ya da boğazlı modelleri çok tercih ediliyor. Asil ve zarif bir görüntüsü olan kadife, sizi kış aylarında sıcak da tutacaktır.

kadife modası

Leopar

Leopar desenler hızlı yükselişine devam ediyor. Ama çok da abartmamak lazım ki vahşi doğa izlenimi vermeyelim.

renkli leopar

Maskülen

Özellikle iş hayatının vazgeçilmez stillerinden olan masküleni yaşamınızın her alanında da rahatça kullanabilirsiniz. Çekinilesi bir tarz olsa da doğru uygulandığında etkili sonuçlar çıkaracaktır.

maskülen modeller

Triko Elbiseler

Boyu uzun triko elbiseler sıcak tuttuğu kadar şıklığınıza şıklık katacak.

triko elbise modası

Deri

Deri parçalar bu sezonda da ön planda. Aksesuarın yanı sıra elbiselerde, taytlarda da deri trendi kendini gösteriyor.

deri parçalar